TV via fiber - information

Open Infra brukar vanligtvis mejla ut ett digitalt avtal gällande Allenté när man tecknar sig för fiber. Man kan även fylla i en pappers-blankett på Fjällsjö Framtid. Om ni redan är befintlig kund hos Allenté så kan ni ringa Maria Blom så guidar hon er i hur ni kan göra med fiber TV.

Man kan anmäla sig och skaffa fiber-TV när man vill i efterhand men själva kampanjen, med de bättre priserna som jag visat och som Fiberguiden förhandlat fram, gäller endast fram tills att byggnationen
kommer igång sen stänger de ner den.

Maria Blom, Projektledare Open Infra: Tel 073-413 12 64

Fiberguiden är en oberoende aktör som genom förhandlingar med de stora aktörerna på marknaden för fiber-tjänster, lyckats pressa ner priserna till väldigt attraktiva nivåer. När du tecknar Fiberguidens erbjudande om fiber-TV i 24 månader med Allente, kommer dina första 6 månader av dessa 24 vara kostnadsfria. Vid tecknande av erbjudandet skickar Allente med en gratis TV-box (värde 1656kr) samt en gratis nätverkskabel. De sänker även din startavgift från 695kr till 295kr.

Är det så att du ej har fått din fiberanslutning vid tecknandet av avtalet, kommer Allente vänta med att starta ditt abonnemang till den dag då de ser att din anslutning är färdigställd och fungerande. De skickar då iväg ett paket med din utrustning. När du fått ditt paket börjar avtalstiden och dina 6 gratismånader att löpa. Under tiden du väntar på att din fiber ska installeras kan du kostnadsfritt ta del av utbudet i kanalpaketet standard via Allentes app. Appen laddar du enkelt ner till din mobil.

När du installerat din box och kommit igång med ditt Premium-kanalpaket kan du kontakta Allente för att själv välja det kanalpaket du vill att ditt abonnemang ska löpa vidare på, när dina 6 gratismånader passerat.

Allente erbjuder i dagsläget fyra olika kanalpaket:

Basic 299kr - Enkelt, tryggt och prisvärt. Här ser du nyheter, faktaprogram och underhållning från de vanligaste svenska tv-kanalerna – precis som du är van vid. Standard 399kr - Den bästa underhållningen, de senaste filmerna och de största serierna!  Här får du ett stort kanalutbud kombinerat med all den streaming du behöver  – Viaplay Film & Serier och Paramount+ ingår.  Large 469kr - Familjefavoriten med en perfekt mix av underhållning, sport och streaming!  Här får du ett brett kanalutbud med mycket att välja på – sport, fakta, nyheter, underhållning och massor av tv för barn.Premium 819kr - Det kompletta tv-paketet med premiumsport, underhållning och streaming i världsklass! Här får du full tillgång till den bästa svenska och internationella sporten, de senaste filmerna och de mest uppsnackade serierna.

Du har under dina 6 första månader fri tillgång till Allentes största kanalpaket, premium. Här får du full tillgång till den bästa svenska och internationella sporten, de senaste filmerna och de mest uppsnackade serierna.

Med Discovery+ Sport Premium streamar du alla matcher från Allsvenskan och Superettan, PGA-touren i golf, cykel i världsklass och alla Grand Slam-turneringar i tennis. Här ingår även hela underhållningsutbudet från Discovery+ med mängder av populära serier, realityprogram och dokumentärer.

Ännu mer sport och underhållning får du med V sport och V series & film. Här ser du bland annat alla matcher från Premier League, allt från Formel 1, Damallsvenskan i fotboll, hockey från NHL samt ett stort utbud av Filmer. Även Viaplay Total med film, serier och all sport ingår!

Självklart kan du även välja att streama samtliga program live, eller om du så vill, kolla i efterhand när du själv känner att det passar dig.

Har du frågor rörande erbjudandet är du välkommen att kontakta mig!

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.