FjällsjöFramtid hjälper er att söka Covid pass

Från 1 december gäller nya regler:
Vi på Fjällsjö Framtid kan hjälpa er att söka Covidpass, har ni ett bank-ID med er skickas det in direkt via internet eller så finns blanketten: Beställning av vaccinationsbevis att hämta på kontoret.

Citat Folkhälsomyndigheten: Folkhälsomyndigheten har nu fattat beslut om de nya föreskrifter och allmänna råd som tidigare skickats på remiss. De träder i kraft den 1 december.

De innebär bland annat att: Alla arrangörer av allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus måste vidta vissa grundläggande smittskyddsåtgärder. Det rör bland annat information om hur smittspridning kan undvikas och möjligheter för deltagare att tvätta händerna eller använda handsprit.

Om vaccinationsbevis används vid offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med fler än 100 deltagare inomhus ska arrangören ha en skriftlig rutin för hur bevisen kontrolleras. Personer under 18 år behöver inte visa upp vaccinationsbevis.

Om vaccinationsbevis inte används vid sådana tillställningar och sammankomster ska arrangören i stället vidta särskilda smittskyddsåtgärder. Deltagarna ska ha anvisad sittplats, sällskap ska bestå av max 8 personer, och sällskap kunna hålla ett avstånd om minst 1 meter till varandra.

Covidbevis ska underlätta vid resor och evenemang

Citat: E-hälsomyndigheten:

Covidbeviset visar att du har fått vaccin mot covid-19, att du har testat negativt för eller har tillfrisknat från covid-19. I tjänsten Covidbevis.se kan du få ett vaccinationsbevis. Du kan även få ett testbevis eller ett tillfrisknandebevis. Du hittar mer information om de tre olika bevisen nedan.

E-hälsomyndigheten

Folkhälsomyndigheten

 

 

Utvecklad av
SCS Design

Stöds av
EU jordbruksfonden

 

Kontaktinformation

Fjällsjö Framtid

Torgvägen 1A
883 72 Backe
0624- 101 69

 

Hitta hit

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.